Pamosa

Missie

Pamosa, het samenwerkingsverband van paprikatelers gaat actief de markt op. Op basis van collectieve sturing, met ruimte voor onderscheidend ondernemerschap werken onze telers samen voor het beste resultaat. Coöperatieve betrokkenheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.

De telers van Pamosa gaan voor versheid van product, een sterke voorziening van de daghandel, vernieuwende concepten, én een sterke coöperatieve band. Pamosa werkt daarbij intensief samen met ZON fruit & vegetables.

Samen gaan onze telers elke dag deze uitdaging aan, en bedienen zo de klanten met mooie, verse en kwalitatief hoogwaardige paprika’s en een uitstekend servicepakket.

“Begin 2018 ben ik lid geworden van Pamosa. De transparantie van de organisatie, de korte lijnen met de medewerkers van ZON fruit & vegetables en het unieke verkoopsysteem in de vorm van een mooie mix van klok -en trade verkoop, maakt dat ik me heb aangesloten bij deze actieve telersvereniging. Onze paprika’s worden gesorteerd en verpakt door ZON fruit & vegetables. Deze dienstverlening is voor mij een pré. Ook hier zijn de korte lijnen  tussen ZON en Pamosa van toegevoegde waarde. Ik bezoek graag de Pamosa ledenbijeenkomsten. Ze zijn een goede afwisseling van ledenvergaderingen, excursies en product bijeenkomsten. Het samenkomen met collega telers verruimt mijn blik en geeft inspiratie.

Kortom: “Een mooie ‘club’ om bij te horen!

avatar

“Michiel Koolhaas

Pamosa teler

© 2024 Pamosa

Thema door Anders Norén