Pamosa

Verkoop

Time to market

De telers van Pamosa leveren hun paprika’s aan partner ZON fruit & vegetables.

Door de gunstige ligging van ZON fruit & vegetables op Fresh Park Venlo, een internationaal knooppunt voor de vershandel, vinden onze verse paprika’s snel hun weg naar de distributie centra en verkooppunten in heel Europa.

De snelle en flexibele service van ZON maakt dat onze kopers tevreden zijn over onze producten.

Om onze klanten ook in de winter te kunnen bedienen van verse paprika biedt ZON in deze periode product uit Zuid Spanje. Dit product voldoet aan de keureisen van ZON fruit & vegetables. Zo kunnen onze klanten jaarrond terecht bij ZON voor verse en kwalitatief hoogwaardige paprika.

Kwaliteitsgarantie en voedselveiligheid

Telersvereniging Pamosa werkt enkel met vers product van eigen telers. Zo kennen we van al onze paprika’s de herkomst en eigenschappen.

Pamosa houdt zich voor alle werkzaamheden binnen de teelt en handel uiteraard aan de voorgeschreven kwaliteitssystemen. – Deze zijn internationaal erkend –  Zo waarborgen we de kwaliteit van onze teelt en producten.

Concepten

So-unique is een uniek concept van een groep Pamosa telers.

Zij voeren dit So Unique-label omdat ze met extra inspanningen een super kwaliteit met keuze opties op de markt zetten.

So Unique paprika’s kunnen worden aangeboden in verschillende verpakkingen. Informeer bij het ZON verkoopteam of kijk op so-unique.nl voor de mogelijkheden.

© 2024 Pamosa

Thema door Anders Norén